LEADING YOUR BUSINESS TO VISIBILITY


Novaruta: anàlisi, estratègia i disseny.

El nostre enfocament gràfic no es limita al component estilístic, sinó que es basa en una extensa investigació en el context en què s'aplica el disseny. Per això, Novaruta no només es considera una empresa de disseny gràfic, sinó també una consultoria amb una àmplia experiència que ajuda el client a fer créixer el seu negoci.

Així doncs, a Novaruta garantim la coherència entre estratègia i disseny, tot optimitzant la interacció i respectant les expectatives del client. Després de realitzar un estudi preliminar del context cultural del client, dels seus interlocutors, de la identitat actual -quan existeix- i de la competència, definim les directrius estratègiques per projectar sistemes d'identitat capaços de representar visualment els valors propis de l'empresa o la marca que confia en l'experiència de Novaruta per construir una nova identitat.

Els dos socis fundadors, Alessio Zuzolo (Project Manager i Dissenyador) y Antonio Lombardo (Director Creatiu) acumulen més de 10 anys d'experiència en el món del disseny gràfic i han treballat àmpliament amb empreses internacionals, tot portant a terme nombrosos projectes per a clients de tots els sectors.

ANÀLISI

ESTRATÈGIA

DISSENY

CONTACTE

Per contactar amb nosaltres, si us plau, feu-nos arribar un correu electrònic a:

contact@novarutadesign.com